Οινοποιϊα "ΓΙΤΑΝΗ". Σπιτικό κρασί απο το αμπέλι  ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΗ

τηλ.: +30 26640 23106 κιν.:+30 69722 68479

Οινοποιείο Μαρκατσέλη & Υιοί

Πλησίον της αρχαίας ΓΙΤΑΝΗΣ (Πρωτεύουσα Θεσπρωτίας από τον 4ο π.Χ. αιώνα), της Ιεράς Μονής Παναγίας Γιρομερίου, της Ιεράς Μονής Αγ. Μηνά Κόκκινολιθαρίου επιτου οδικού άξονα Φιλιατών - Κεραμίτσας - Ιωαννίνων (8 χλμ από τους Φιλιάτες και 20 χλμ από την Ηγουμενίτσα), στις πλαγιές του όρου "Φαρμακοβούνι" και στον οικισμό Δάφνη, βρίσκεται το αμπέλι και το οινοποιείο Μαρκατσέλη & Υιοί.

Η καλλιέργεια ποικιλιών αμπέλου (CabernetSauvignon, Syrah, Merlot, CabernetFrank, Αγιωργίτικο, Μοσχάτο Αμβούργου) για κόκκινο κρασία και Chardonay, Sauvignon Blanc, Moschato Bianco, Moschato Alexandrias, Toscano, Ασύρτικο, Ντεμπίνα, Σαββατιανό, Ροδίτης για λευκό κρασί καθώς και η οινοποίηση γίνονται απολύτως παραδοσιακά. Η παλαίωση του κρασιού γίνεται σε δρύινα Γαλλικά βαρέλια και η παραγωγή του είναι περιορισμένη. Κρασί με υπέροχη φρουτώδη αρώματα και με αίσθηση δροσιάς.

 

Το οινοποιείο "ΓΙΤΑΝΗ" αποτελεί παράδειγμα αναπτυξιακής μονάδα προς μίμηση, συμβάλοντας στην ανάπτυξη του τόπου, όπως συμπεριλαμβάνεται και στη 1η φάση στρατηγικού σχεδιασμού στο επιχειρισικό πρόγραμμα 2012 του Δήμου Φιλιατών.

 

Το οινοποιείο μας είναι επισκέψιμο κατόπιν συνεννόησης.

 

Χάρτης


Προβολή ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ "ΓΙΤΑΝΗ" ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθουςΕπικοινωνία

ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ & ΥΙΟΙ

Δάφνη Φιλιατών Ν.Θεσπρωτίας 46 Ελλλάδα

Τηλέφωνο: +30 26640 23106

Κινητό: +30 69722 68479

Βρείτε μας

Μέλος

Copyright © Οινοποιείο Μαρκατσέλης, κρασιά Μαρκατσέλη, οίνος λευκός και κόκκινος Μαρκατσέλη 2018

|powered by web-way